Om oss

Si hei til Lovnad

Lovnad er en norsk legal tech-virksomhet etablert av fire grunnleggere med solid erfaring fra både advokat- og teknologibransjen.

 

I samarbeid med fremoverlente bedrifter og advokatfirmaer bygger vi en plattform for å bestille og følge opp advokattjenester. Ved å introdusere datadrevne løsninger vil vi gjøre hele bransjen mer effektiv og forutsigbar.

FREDRIK HOLLEN

Daglig leder 

Fredrik har bakgrunn fra advokatfirmaet Wiersholm, hvor han bidro i firmaets satsing på digitalisering og effektivisering. Han er utdannet økonom fra Handelshøyskolen BI og EAE Business School, og har tidligere jobbet som forretningsutvikler og controller i Egmont Publishing.

HÅKON HULTMAN TØMTE

Juridisk ansvarlig

Håkon er tidligere advokat, med over seks års erfaring fra advokatfirmaet Føyen Torkildsen, et av Norges ledende nisjefirmaer innenfor fagområder som blant annet IT/teknologi og eiendom. Han har en mastergrad i rettsvitenskap fra UiO, og har også erfaring som praktikant fra flere av Norges største fullservice advokatfirmaer.

TOBIAS WAALER

Utvikler

Tobias har tidligere jobbet som utvikler i NRK med nrk.no og anbefalingsalgoritmer, og har også erfaring som IT-konsulent i Bekk. Tobias har en mastergrad i informatikk fra UiO. 

ØRJAN HELSTRØM

Utvikler

Ørjan har en mastergrad i informatikk fra NTNU og har bakgrunn som konsulent i Bekk. Han har jobbet med prosjekter for noen av Norges største bedrifter og offentlige organer.